Medical fitness & revalidatie

Medical fitness & revalidatie houdt in het gericht trainen of revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut in groepen van maximaal 8 personen.

 

Voor wie

Medical fitness is bedoeld voor zowel mensen met acute of chronische fysieke klachten als sporters die hun fysieke vermogen willen optimaliseren.

Onze werkwijze

Wij koppelen medische kennis aan kennis van professionele kracht- en revalidatie-apparatuur, zodat u gericht en verantwoord kunt trainen aan de hand van een individueel opgesteld trainingsprogramma. Wij hebben ervaring in het trainen en revalideren van mensen met conditie-achterstand, blessures, orthopedische-, neurologische- en postoperatieve klachten en klachtenbeelden (bijv. fibromyalgie, ME/CVS, CARA, Reuma, Parkinson, M.S.).

Om een zo optimaal mogelijk trainingsschema te maken, starten wij met een korte medische intake en bloeddrukmeting. Mogelijke risicofactoren worden in beeld gebracht, uw medische geschiedenis, alsmede is er de mogelijkheid tot lichamelijk onderzoek/testen. Tijdens dit gesprek worden ook uw doelstellingen besproken op basis waarvan uw individuele trainingsschema ingevuld kan worden. Door gerichte training van spierkracht, coördinatie en uithoudingsvermogen zal de fysieke belastbaarheid toenemen, vergeleken met de oude situatie. U kunt de belasting die u ondervindt van werk-, sport-, en/of thuissituatie beter aan.

Deze intake valt onder een screening fysiotherapie, voor vergoedingen in deze controleer uw verzekering, bij geen vergoeding zijn deze eenmalige kosten voor uzelf.

Kosten

De medical fitness abonnementen die wij aanbieden zijn:

Maandabonnement medical fitness                 1 maal per week          € 38,50

Maandabonnement medical fitness                 2 maal per week          € 72,00

Maandabonnement medical fitness                 3 maal per week          € 88,00

 

Kwartaalabonnement medical fitness              1 maal per week          € 108,00

Kwartaalabonnement medical fitness              2 maal per week          € 190,00

Kwartaalabonnement medical fitness              3 maal per week          € 220,00

 

Onder een training wordt verstaan: 1 uur trainen, in een groep van maximaal 8 personen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze trainingen vinden plaats op afspraak, dus er is geen vrije inloop.